Arrangementer

Lokal mat hvor og når du trenger det.

Catering Haugesund Hemningstad

Selskap og konfirmasjonspriser

Husets koldtbord

Karbonader med stekt løk, Skinke, Steik med sur kål, Roustbeef med remolade, Røkt laks med eggerøre, Kylling vingeklubber med bbq, Spekemat med aioli, Reker med majonese og egg, Røsti poteter med sweet &chili saus, Kyllingsalat med fetaost og pasta, Potetsalat. Inkl.brød og smør.

Catering Haugesund koldtbord

Husets luksus koldtbord

Karbonader med stekt løk, Reker med majonese og egg, Røkt laks med eggerøre, Spekemat med aioli, Kylling vingeklubber med bbq, Røsti poteter med sweet &chili saus, Scampi fritert med sweet &chili saus, Calamaris, Skaldyrsalat, Stekt ris med scampi og grønnsaker, Gresksalat med tzatziki, Potetsalat. Inkl.brød og smør.

Catering Haugesund varmmat

Varmmat

Oksesteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Svinesteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Lammesteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Sursteik med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus, Røkt svinekam med poteter, grønnsaker, tyttebær og saus Inkl.dessert

Catering Haugesund Påsmurt

Smørbrød

Reker med majonese, Røkt laks med eggerøre, Karbonader med stekt løk, Steik med sur kål, Skinke med eggerøre, Roustbiff med remolade.

Dessert

Dessert

Karamell pudding med krem, Dronning Maud. Fromasjer: sjokolade, sitron, jourdbær, appelsin, karamell

Barneselskap

Pizza

m/ brus

Pølse

m/ pommes frites el. i brød og brus,

Hamburger meny

m/ brus

Kylling nuggets

m/ pommes frites.

Avbestilling senest 48 timer før!

Vi forventer også at leietaker stiller med tilstrekkelig antall voksne for å sikre at selskapet går etter planen og ikke er til sjenanse for eventuelle andre brukere på huset.

Minnestund pakke

inkl dekking av bord, servering og rydding.

3 smørbrød ass. per pers

1 flaske 0.5l mineral vann

3 kaffekopper

Leie av lokale kommer i tillegg (ta kontakt for pris)

Scroll to Top